Despre noi

AMB Diesel Injection & Turbine Service - Reparatii Injectoare Constanta

Dezvoltarea sistemelor de alimentare prin injectie a motoarelor diesel, din ultimii ani, a condus la aparitia unei ramuri specializate care se ocupa de intretinerea si repararea pompelor de injectie si a injectoarelor.

Atelierul AMB Diesel Injection&Turbine Service isi propune sa asigure clientilor un loc specializat, unde sa-si testeze in mod profesionist injectoarele si dupa caz sa fie curatate, reparate sau inlocuite.

AMB dispune de capacitatea tehnica si cunostintele necesare pentru reconditionarea sistemelor de injectie clasice (mecanice), a sistemelor de injectie comandate electronic cat si a sistemelor de injectie Common Rail. Executam reparatii pompe si injectoare Delphi, Bosch, Piezo, Denso.

Dotarea atelierului este facuta cu aparatura de ultima generatie, iar lucrarile se executa numai de catre personal specializat, certificat si cu o indelungata experienta in intretinerea si reparatia motoarelor diesel si a sistemelor de alimentare ale acestora.

Societatea noastra isi propune sa ofere clientilor sai, servicii profesionale si produse de calitate superioara, la preturi avantajoase.

Ce simptome are un injector defect?

  • Rateu motor
  • Pierdere de performanta
  • La relanti nu merge motorul rotund
  • Esuarea testului de emisii
  • Consumul de combustibil a crescut