Garantie

Garantie reparatii injectoare si pompe de injectie

AMB Diesel Injection&Turbine Service ofera garantie pentru lucrarea efectuata intre 3 si 6 luni, incepand cu data eliberarii certificatului de garantie.

Garantia noastra ca fi valabila doar in cazul in care clientul este de acord sa efectueze lucrarea in totalitate in service-ul nostru.

Garantia va acoperi procedurile de prelucrare, reparatii, reconditionare, amplasare si/sau  testare a injectoarelor si a pompelor de injectie, proceduri facute anterior de catre service-ul nostru.

Garantia se ofera in cazul in care defectiunea pentru care produsul este adus in service are legatura cu reparatia anterioara. Daca defectul este cauzat de un alt factor, ca de exemplu, lipsa intretinerii  periodica a masinii, defectarea altor componente ale motorului ce duc la defectarea injectoarelor/pompei, etc ne rezervam dreptul de a refuza repararea produsului intors in service.

In cazul in care lucrarea nu este efectuata in totalitate in service-ul nostru, garantia se ofera conform legii 449/2003.

Pentru a beneficia de garantie, clientul trebuie sa prezinte certificatul de garantie, semnat si stampilat catre reprezentantul legal al firmei.