Reparatii injectoare Piezo

AMB Diesel Injection&Turbine Service reparatii injectoare Piezo

Daca vehiculul dumneavoastra ruleaza pe un sistem de injectie cu combustibil alimentat de Piezo, atunci trebuie sa stiti ca AMB Diesel Injection&Turbine Service este un service specializat pentru aceasta marca.

Noi va putem ajuta sa economisiti timp si bani prin diagnosticarea, testarea, repararea si reconditionarea injectoarelor marca Piezo.

Service-ul nostru este echipat cu aparatura de ultima generatie, iar inainte de a face orice reparatie, noi testam mai intai injectorul Piezo ca sa avem o diagnosticare completa, acesta fiind un pas mare de economisire a timpului in depanarea injectoarelor Piezo.

Intretinerea regulata a injectoarelor Piezo,  in conformitate cu specificatiile producatorului, o durata de viata mai indelungata a motorului masinii dumneavoastra.

In calitate de specialisti in testari, reparatii si reconditionari injectoare Piezo va recomandam sa acordati o atentie deosebita sistemului de injectie al masinii proprii, pentru ai spori eficienta, a prelungi durata de viata a motorului si de a economisi bani si timp.

Alaturi de pompele de combustibil diesel, lucram si cu toate injectorii de combustibil diesel (EUI și EUP) si acum avem capacitatea de a lucra la sistemele moderne de combustibil common rail pe toate autoturismele si vehiculele utilitare usoare.
Scopul nostru este de a oferi servicii si suport tuturor clientilor cu motoare diesel. Fie ca detineti o flota de camioane, un echipament agricol, o masina de taiat lemn, un generator, o barca, o masina de tuns iarba sau o masina personala Piezo daca detineti un motor diesel, ganditi-va la AMB Diesel Injection&Turbine Service.

Cum ne gasiti?